Sprzet gastronomiczny sprzedam

W obecnej dobie nie można wyobrazić sobie tego, żebym w przeciwnego rodzaju lokalach gastronomicznych, gdzie przewija się wiele osób wędliny, sery, czy warzywa były krojone przy pomocy noża. W zapleczu kuchennym musi być krajalnica ma-ga. Co prawda, nie należy ona do najtańszych sprzętów gastronomicznych, tylko bardzo korzystnych i zatem warto w nią zainwestować.

Krajalnica ma-ga jest do cięcia każdego rodzaju żywności. Można na niej pokroić miękkie pomidory, ser różnej twardości, jak również wędlinę począwszy od miękkiej aż po pewną. Wielofunkcyjność jej wykonywa, że jest koniecznym przyrządem gastronomicznym w restauracjach, hotelach, barach, stołówkach szkolnych i szpitalnych. Jak też lokalach gastronomicznych świadczących usługi kulinarne okolicznościowo. Warto też by była na leżenie w firmach cateringowych, sklepach, stoiskach z porcjowaną wędliną, serem, mięsem. Krajalnica może również wpływać w zestaw wyposażenia naszych gospodarstw domowych. Jest szczególnie odpowiednim sprzętem, ponieważ w niedługim etapie stanowi w stanie pokroić niezliczoną część produktów. Tym jedynym ułatwia pracę człowiekowi, oszczędza jego data i energię, jaką pragnął zużytkować przy krojeniu ręcznym. Wśród ofert sklepowych są również krajalnice specjalistyczne dostarczające do krojenia jednego produktu np. sera. W jakimś jednak przypadku obsługa krajalnicy jest skromna i zupełnie bezpieczna. Krajalnica ma-ga posiada stół podawczy, jaki stanowi dostrojony do krojenia kęsów żywności. Krojenie odbywa się grawitacyjnie, lub bez konieczności dociskania żywności. Podczas krojenia trzeba przesuwać stół podawczy trzymając rączkę umocowaną na stole. W wypadku krojenia resztek produktu należy zastosować płytę dociskową, która stanowi ustalona na kołku pod stołem podawczym. Taka płyta umożliwi dokrojenie produktu do tyłu, lub nie zostaną odpady. Krajalnica spełnia wszelkie wymogi sanitarne. Przykładem potrafi stanowić wtedy, że łączne powierzchnie maszyny, które posiadają związek z krojoną żywnością są zbudowane z materiałów nierdzewnych. Drinkom spośród najistotniejszych wyjątków jest nóż i ważne, by był dobrze ostry. W opisywanej krajalnicy umocowana nad ostrzem noża osełka umożliwia ostrzenie noża. Nóż krojący napędzany jest silnikiem poprzez przekładnię ślimakową. Po każdorazowym użyciu krajalnicę można łatwo wyczyścić, gdyż demontowanie poszczególnych akcje istnieje tak niskie, że nie wymaga żadnych narzędzi.