Gastro szef magazyn

Program Gastro SZEF prowadzi gospodarkę magazynową biura w oparciu o dokumenty magazynowe, a jeszcze sprzedaż , która została przeprowadzona na znaczeniach kelnerskich.

Pełen artykuł

Kontrola zużycia surowców na podstawie wprowadzonych kart kalkulacyjnych program robi odpowiednie rozchody składników dań, wylicza kalkulacje, marże, wsad do kotła, a też zapotrzebowanie na następne składniki. Informacje programu są podstawą rejestracji materiałowej w sumach nabycia oraz gastronomicznych, też z automatyczną dekretacją do poważnych programów finansowo-księgowych.
Współpraca z urządzeniami fiskalnymi
Wysyłanie danych z kasami jest dwukierunkowe. Z samej strony GASTRO SZEF kieruje do kas informacje o składnikach, grupach towarowych, kelnerach; z kolejnej strony korzysta z kas dane o sprzedaży wykonanych potraw, obrocie syntetycznym każdej kasy i każdego kelnera. Dzięki takiemu rozwiązaniu kasy fiskalne po pierwszym zaprogramowaniu przez serwis, nie zmuszają obsługi do żadnych umiejętności programowania, gdyż całość przekazywania informacji robiona jest przez program Gastro.
Dokładne analizy i raporty
Użycie innowacyjnej metody OLAP umożliwia stworzenie swoich analiz w wszelkim przekroju. Analizy mogą wspierać obecną pracę kierownictwa np. odpowiedzą na badanie jak robi nowa promocja, jak pomagać w podejmowaniu decyzji, które stanowią charakter strategiczny przez urządzenie w szukaniu nowych trendów rynkowych oraz efektywniejszy wgląd w skutki wcześniej podejmowanych działań.
Gastro prawdopodobnie stanowić użyte i dobrane w kilku lokalach. Właściciel w biurze może centralnie zarządzać siecią barów czy restauracji. System Gastro jest skalowalny. Istotnym elementem pełnemu jest ważny program Gastro SZEF, który przez łącza internetowe,ma możliwość wysłania informacji pomiędzy lokalnymi zaopatrzonymi w porządek.
W relacje od organizacji możliwa jest całościowa centralizacja wprowadzanych informacji, kiedy również prosto w jednych lokalach. Niezależnie od tego, spływają z niego do klubów informacje o wyborze, jakim mogą korzystać kasy fiskalne, o organizacji lokalu, o wynegocjowanych cenach nabycia i sprzedaży.