Ekran dotykowy myphone cube

GASTRO POS jest programem, który pozwoli na bliską i intuicyjną sprzedaż, przygotowaną w kilku ruchach poprzez ekran dotykowy. Jako daleko przystępny sposób na zbycie gastronomicznym bawi się wielkim uznaniem wiodących szefów restauracji. Jego intuicyjna obsługa pomaga w produkcji kelnerom natomiast tymże samym ułatwia szkolenie nowych pracowników.

Dzięki bardzo przystępnej, intuicyjnej obsłudze nie potrzebuje kosztownych i długotrwałych szkoleń, i bardzo przydatna metoda użytkowania za pomocą ekranu dotykowego, wymieszana z grubą gamą funkcji, znacznie dużo sprawdzi się w nie jedynie w małym, pojedynczym lokalu, ale zarówno w sieci gastronomicznej.

Indywidualne dobranie funkcji Dzięki bardzo wielu pracom i modułom GASTRO POS stanowi szczególnie elastycznym systemem, jaki osiągniemy na zbytu. W współzależności od profilu lokalu, albo stanowi wtedy bar, pub, a nawet restauracja, możesz dopasować oraz spersonalizować opcje, jakie będą najkonieczniejsze dla Twoich potrzeb.

Bezpieczeństwo Logowanie się naszych pracowników do programu przez wprowadzenie niepowtarzalnego kodu, odcisk palca lub za pomocą karty magnetycznej umożliwia pełny monitoring także jego czasu pracy jak również sukcesie jaki tworzy. W relacje od miejsca, można również ustalić widok opcji tak, by był on przystosowany do uprawnień danej osoby, np. kelner widzi jedynie sprzedaż, manager widzi sprzedaż i wystawianie faktur, właściciel ma wstęp do ludziach opcji. GASTRO POS pozwala zminimalizować straty lokalu i zwiększyć zyski. Program pos gastro ułatwia i obsługę rozliczeń w gastronomii.

Zalety programu:

obsługa przez ekran dotykowy, wykonując kilka kliknięć; dopasowanie ekranu do jednych potrzeb; kontrola rachunków oraz zamówień; przejrzysto zaprojektowany ekran bonowania; obrazowa prezentacja sali; rozliczenia kelnera w wszelkim momencie; zapisywanie czasu pracy; brak trudności w modyfikowaniu potraw; zgoda z kuchnią; sprawdzanie zamówień i rachunków; elastyczne kształtowanie cen; kontrola ustalanych rabatów; zgodność z zespołami hotelowymi i narzędziami do zadań specjalnych.