Bizerba krajalnica automatyczna

Bizerba połączona jest z sektorem spożywczym od 1866 roku, nic zatem dziwnego, że widzi tę branżę jak mało kto. Ważna w 120 krajach, zatrudnia ponad 3300 pracowników, oferuje kompleksowe rozwiązania w zasięgu krojenia, ważenia, etykietowania, przetwórstwa i ochron produktów spożywczych.
Gwarancja najdoskonalszej sytuacje
Biorąc na uwadze, iż atrakcyjnie zapakowany i zaprezentowany towar jest chętnie podejmowany przez mężczyzn i decyduje wizytówkę sklepu, Bizerba wyspecjalizowała się w prac maszyn do krojenia pieczywa, wędlin i serów. Krajalnica Bizerba to krajalnica ręczna, półautomatyczna lub automatyczna. Ręczna krajalnica dana jest do produktów świeżych – boczku, szynki, ciężkiego i pieczonego mięsa, twardych warzyw i szynki. Krajalnice ręczne polecane są w handlach firmowych, zakładach mięsnych, dużych kuchniach. Gwarantują czyste, gładkie cięcie, bezpieczeństwo i jakość krojenia. Krajalnica półautomatyczna urządzona w stalowy nóż z chromowanym wyżłobieniem kupi na uzyskanie cienkich, gładkich plastrów o żądanej grubości oraz systemie ułożenia (stos lub wachlarz). Wszystkie funkcje przydatne są w sposobie ręcznym też w automatycznym.

wtyczka 16a exWtyki i gniazda wykonane z tworzywa sztucznego dla Stref 1, 21 EX ATEX | GRUPA WOLFF

Charakterystyka budowy
Krajalnica w szerocy automatyczna jest urządzeniem wielofunkcyjnym. Transportuje, kroi, porcjuje oraz układa plastry wyniku w technologia dobry z programem wybranym przez operatora. Maszyna posiada elektroniczny panel sterowania z propozycją ustawienia i zaprogramowania parametrów całego procesu. Wszystkie dania Bizerby przedstawiają się niezawodnością oraz trwałością. Przygotowane są z najciekawszych produktów, które zapewniają utrzymanie warunków higieny i bezpieczeństwa pracy. Wszystkie składniki architektury są odporne na wykonywanie wody też innych płynów, ponadto elementy krojące są dobre w demontażu i czyszczeniu (niektóre można myć w zmywarkach). Opływowe kształty, solidna obudowa, ładna i lekka praca, oferta roli w właściwie wszystkich warunkach, prosta obsługa, ekonomiczność pod względem energetycznym (mniejszy pobór od maszyn walki o 35-65%), precyzja krojenia (cienkie, równe plastry, bez poszarpanych krawędzi, do jednego zaokrąglonego końca batona) – wszystko to tworzy Bizerbę w układu liderów maszyn i lekarstw dla przemysłu spożywczego.